Nieuws

Don’t miss this biggest deal of the year!

Voor één dag (Black Friday 25 november)

• Koop een cadeaubon van € 50,- en we maken er €60,- van.
• Koop een cadeaubon van €75,- en we geven je een extra cadeaubon van €15 cadeau
• Koop een cadeaubon van €100 en we waarderen hem op tot €125

Deze Black Friday cadeaubonnen kunnen alleen gebruikt worden in de maanden januari en/of februari. Indien ze een andere maand worden ingeleverd vervalt de extra waarde.

klik hier voor cadeaubonnen   

NIEUW NIEUW NIEUW

Onze neckcreme met micro- nano collageen vliegt hier de deur uit en NIET VOOR NIETS!! Een absolute TOPPER! Werkelijk verbluffende resultaten.

Wil jij een gladdere huid structuur van hals en decolleté?
KRX NECK LIFT Crème 50ml 37,95 2de pot voor 30 euro

Foto dank aan Daffinity
Huidverbetering

Korting op de producten van Pascaud en circadia

Bij aankoop van 1 product 10% korting
Bij aankoop van 2 producten 15% korting
Bij aankoop van 3 producten 20% korting

Pascaud Manueel facials

Pascaud staat voor een persoonlijke benadering voor optimale huidverbetering. Met krachtige, werkzame technieken en behandelmethoden brengen we jouw huidconditie naar een hoger level.

Renden we tien jaar geleden massaal naar de medische kliniek, anno 2022 is de populariteit van treatments – zonder ingrepen en zonder pijn – groter dan ooit. Pascaud begrijpt dit als geen ander. Met meer dan 20 behandelingen in het pakket, is er voor elke beautyvraag een oplossing. Nog een stap verder? Personaliseer jouw beautyverhaal met My Skincaud. De DNA-test die Pascaud ontwikkelde en waaruit een persoonlijke huidcode rolt die jouw toekomstige huidveroudering weergeeft. Hoe persoonlijk wil je het hebben?

Pascaud professional treatment

Vitale huid | 45 minuten | voor alle huidtypen

Geschikt voor iedereen die behoefte heeft de huid nieuw leven in te blazen en een vitale uitstraling te geven. Een retinol ampul geeft direct spankracht aan de huid en een effectieve peeling laat dode huidcellen vakkundig verdwijnen. De Pascaud specialist zorgt ervoor dat alle processen van reiniging tot massages optimaal verlopen en dat de huid direct een verfrissende boost krijgt. Als neusje van de zalm geeft de Caviar Finish aan het einde van de behandeling een extra energieke uitstraling.

88,00

Innovative power treatment

Stralende huid | 90 minuten | voor de verouderde huid

Ga je 100% voor anti aging dan is dit jouw behandeling. De Passage Massage is hierin leading. Deze bindweefselmassage geeft direct de doorbloeding een boost en spoort de huid aan tot zelfwerkzaamheid. De huid vertoont vaak even wat roodheid, maar al snel is het effect zichtbaar. Door de opvolgende massage met een speciaal concentraat, is de huid helemaal gevoed en geactiveerd.

Deze behandeling wordt ook gecombineerd met het Pascaud treatment en de AHA/BHA peeling.

Pascaud Brightening flash

Egale huid | 45 tot 60 minuten | voor de grauwe of vale huid of de huid met pigmentvlekken

Alles is erop gericht de circulatie van de huid te bevorderen en door middel van peelings en brightening producten de huid te egaliseren en een frisse look te geven. De AHA-peeling wordt met een grote wattenstaaf aangebracht voor maximaal vijf minuten. Een speciale Marmatrix Activator Lotion neutraliseert daarna de huid en de Passage Massage (bindweefselmassage) geeft de huid direct een egaliserend effect. Het einde van de behandeling kenmerkt zich door speciale brightening serums.