Micro Skin Polish

Innovatieve drie-in-een behandeling

Wilt u uw huid direct laten stralen, een gezonde glow, minder lijntjes en verstevigen?

Dan is de MicroSkinPolish is voor u!

MicroSkinPolish is 1 van de meest populaire huidbehandelingen in de beauty wereld op dit moment.

Dit zeer onderscheidende apparaat gaat een stap verder dan andere apparatuur voor huidverbetering.

Deze techniek combineert de voordelen van drie behandelingstechnieken:

  • Microdermabrasie (mechanische peeling)
  • Koud laser (stimuleert de bloedsomloop en het celmetabolisme.)
  • Polishing ( De huid door middel van de Polisher, gepolijst.)

MicroSkinPolish geeft uw huid een enorme boost en laat uw er vele malen beter én jonger uitzien. Uw huid gaat weer stralen en krijgt weer een mooie egale glow.

Hoe werkt Microskinpolish? 

In een stap-voor-stap-behandeling zorgt deze combinatie van drie technieken voor het verbeteren van uw huid. De veiligheid en kwaliteit van de afzonderlijke technologieën zijn door internationaal wetenschappelijke onderzoeken onderbouwd. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt, zoals het MedCos hyaluronzuur en het MedCos Polishing serum werden dermatologisch getest en hebben hiervoor de hoogwaardige TUV-certificering verkregen.

De voordelen

  • 3 huid verbeterende behandelingen ineen
  • snelle zichtbare resultaten op het gebied van huidverjonging en -verbetering
  • veilig, pijnloze en innovatieve methode
  • langdurig resultaat door toepassing in kuurverband

Hoe het werkt

MicroSkin Polish verenigt drie krachtige behandelmethodieken in één apparaat, waardoor het een complete totaalaanpak biedt van huidverbetering en – verjonging. Door de combinatie 3- in 1 behandeling wordt de werking extra versterkt, terwijl de behandeltijd relatief kort is.

Stap 1: In de eerste stap worden dode huidcellen verwijderd en wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd.

Stap 2: Met de tweede stap worden de eigen cellen geactiveerd waardoor de doorbloeding van de huid verbetert en productie collageen.Vervolgens sluizen we hyaluronzuur in de huid. Het hyaluronzuur zorgt voor de opvulling van kleine oneffenheden.

Stap 3: De derde stap is nodig om hoogwaardige stoffen met vitamine, antioxidanten en oliën op je huid in te laten werken. De collageenproductie van je huid wordt hierdoor gestimuleerd en jouw huidcellen zullen met vernieuwde kracht hun werk doen. Hierdoor wordt jouw huid van binnenuit gestimuleerd tot vernieuwing.

Resultaat

Na de behandeling voelt je huid egaal aan, met een verbeterde doorbloeding. Nieuw collageen wordt door de huidcellen aangemaakt en de cellen zijn weer actief. Uw huid ziet er beduidend frisser en jonger uit.